“Gerrit vertegenwoordigt voor mij de nieuwe manier van coaching.”

Deelnemer

Je bent succesvol in wat je doet. Als jij je ergens toe zet, dan ga je er voor en zorg je dat het voor elkaar komt. Jij hebt je expertise en een set vaardigheden opgebouwd die zorgen voor dit succes.

Tot zover best een goed verhaal

En toch merk je dat deze nieuwe tijd iets anders van je vraagt. Je kunt er niet altijd de vinger achter leggen, maar je weet dat jouw persoonlijkheid en de eigenschappen die daar bij horen steeds belangrijker worden.

Illustratie Gerrit Streekstra

Jij voelt dat er meer in je zit

Iets in je is nog niet ontwikkeld en jij weet niet hoe je dat zichtbaar maakt. Je weet niet eens precies wat het is! Daar zou je best achter willen komen, maar hoe dan? En je weet dat ook in je eigen organisatie meer talent zit dan er uit komt.

Want jij voelt een onderstroom bij je mensen: gedachten, gevoelens en ideeën die invloed hebben maar waar jij te weinig invloed op hebt. Wanneer jij je eigen verborgen kwaliteiten ontwikkeld, geeft dat een enorme boost geeft aan het ontwikkelen van je mensen.

“Hij ziet, hij ziet wat jij niet altijd ziet; Verborgen Parels.”
Deelnemer

Niets werkt zo effectief als een goed voorbeeld!

Wil jij

  • dat je verborgen kwaliteiten ontdekt en ingezet worden?
  • dat de onderstroom in je organisatie zichtbaar en positief ingezet wordt?
  • het patroon van je organisatiecultuur blootleggen?

Dat kan!

Ik spreek met je af in levende lijve. In die tijd komt een enorme stroom informatie langs, over jou en je organisatie. Er worden als het ware bestanden van jou naar mij gedownload. Deze sla ik in mij op, om ze later te reproduceren.

Ik schrijf een dagboek, ik neem filmpjes op, ik maak een lied, ik dans, ik zing, schrijf gedichten. Kortom: ik hou me aan paar dagen intensief met jouw en je organisatie bezig en maak een zeer persoonlijk, creatief zelfportret.

“Ik was op een hele positieve manier ondersteboven van wat hij mij toonde.”
Deelnemer

Wat levert je dat op?

  • Een uitgebreid verslag met inzichten over jouw verborgen kwaliteiten.
  • Een aantal concrete opdrachten waarmee je die kwaliteiten in kunt zetten.
  • Desgewenst een inzicht in de cultuur en de onderstroom van je organisatie.
“Gerrit durft zichzelf helemaal in te zetten en zich daarin kwetsbaar op te stellen.”
Deelnemer

Je investering

Ik spreek gedurende 2,5 uren met je. Daarna ga ik in de loop van de dagen voor je aan de slag. Al met al bedraagt je investering € 1450 , exclusief BTW. Voor teams en andere grotere portretten spreken we een bedrag op maat af.

Geef je op

Je kunt mij bereiken via mail: info@gerritstreekstra.nl of telefoon: 06 108 35 414. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om je op te geven of om meer informatie aan te vragen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.