Je hebt een online meeting voor je medewerkers georganiseerd om te polsen hoe iedereen erbij zit. Je vindt het belangrijk dat je verbinding voelt met je mensen en dat zij zich uit kunnen spreken.

Na de opening kunnen mensen vragen stellen, eigen ervaringen delen en ideeën opperen over de komende tijd. Je bent er goed voor gaan zitten en bent enthousiast begonnen.

Je hoort een aantal zaken die je vaker langs hoort komen “Toch wel lastig om samen te werken als je elkaar niet ziet.” “Ja, we missen elkaar wel.” “Het is soms moeilijk om online goed te overleggen.

Onder deze opmerkingen voel jij zeker dat er een andere boodschap schuil gaat, dat er iets broeit of dat mensen zich niet helemaal uitspreken. Maar ja, hoe kom je daar achter?

Je vraagt wel door, maar daar komt dan ook niet veel uit.

Illustratie Gerrit Streekstra

En nu?

Je baalt hier stevig van. Aan de ene kant is het goed dat een medewerker zich uitspreekt en dat je er met elkaar over spreekt. En aan de andere kant voel je dat dit het topje van de ijsberg is. Of nee: je weet niet of dit het topje van de ijsberg is!

Dat is ook wat je offline net zo goed merkt; je weet niet precies of alles wel uitgesproken wordt. Je kunt daardoor slecht sturen op veranderingen in de organisatie, omdat je nooit precies weet hoe het valt.

En je weet niet goed hoe je dat aan moet pakken.

Je merkt dat er nu écht iets anders nodig is. Dat wat je tot nu toe deed is blijkbaar niet afdoende. Er broeit iets en jij krijgt je vinger er niet achter! Kortom: jij wilt leren om aan andere knoppen te draaien.

 

Hoe zou het voor je zijn om die knoppen tot je beschikking te hebben? Hoe zou het zijn als juist precies is wat je nodig hebt om mensen in beweging te krijgen?

Dat kan. In een gratis sessie krijg je een gouden tip over aan welke knop jij moet draaien om je visie op de organisatie gerealiseerd te krijgen.

Geef mij een gratis sessie

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

“Als je liever aan de oppervlakte blijft, bel Gerrit niet. Wel als je graag met de essentie werkt, met iemand die zichzelf inzet, die ook zijn eigen levenservaring inbrengt.

Wat levert het op? Duurzame verandering. Hij sluit aan bij jouw ontwikkeling. Professioneel, intuïtief en concreet. En als je nog twijfelt, bel gewoon en maak
kennis, dan ervaar je het, net als ik.”

Nienke Plompen, senior trainer en coach voor onder andere trainingscentrum de Baak