Je zit in een meeting met een MT lid en je weet dat hij het niet makkelijk heeft. Wat doe jij daarmee, ook als hij het bagatelliseert?

Je voelt aan je water dat mensen thuis werken en zeggen dat het prima gaat, maar dat ze sommigen ook op hun tenen lopen. Hoe sluit jij daar je doelen op aan voor de komende tijd?

Je gaat voor 2021 en 2022 de lijnen uitzetten en weet dat dit consequenties heeft voor de manier van werken en wellicht ook voor banen van mensen. Hoe betrek jij daar je mensen in, zodat er draagvlak ontstaat, maar dat ook de organisatie gezond blijft functioneren?

Er wordt dagelijks naar je gekeken als leider: wat doet hij, hoe gaat het eigenlijk met hem ( ja, daar houden zich meer mensen mee bezig dan jij misschien denkt ), welke besluiten gaan er genomen worden, welke kant gaan we op, wat vinden ze van mijn performance, wat zegt hij en wat houdt hij achter?

Illustratie Gerrit Streekstra

Hoe kan jij als leider niet alleen overeind blijven, maar ook goed voor jezelf zorgen hierin? Hoe voorkom je dat je niet alleen maar hard loopt te werken maar dat dit ook ontspannen en effectief blijft?

Met andere woorden: hoe zou het zijn als jij altijd met een bepaald gemak zou kunnen resetten, het overzicht bewaart en weet dat je de regie in handen hebt en houdt?

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Geef mij je e-book

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.