Wie helpt mij ‘Verborgen Parels’ te verkopen?

“Dit portret van Gerrit heeft mij sinds lange tijd weer omver geblazen.( review van een klant) ”

HELP! Na een aantal business coaches, ontelbare eigen initiatieven en prachtige reviews ben ik tot één heldere conclusie gekomen: schoenmaker…..hou je bij je leest! 

Ik word enorm gelukkig om portretten te maken van mensen, teams en organisaties. En ik krijg prachtige commentaren: “Het is alsof ik een landkaart heb meegekregen die ik dacht te kennen, maar waarop ineens verlaten plekken prachtig oplichten. Mijn koers zie ik helder voor me. Gerrit tilt mensen naar een hoger plan.” 

Alleen…..verkopen? Zorgen dat mensen bij mij aan tafel komen? Een constante stroom van marketing doorvoeren? Mezelf steeds maar weer op de kaart zetten? Niet mijn sterke punt. En belangrijker: ik word er nerveus, onzeker, ongelukkig en geïrriteerd van. Ik wil dus geen business coach, online marketing training, super gaaf (e-)boek of personal coach. Ik wil iemand die dit voor mij verkoopt. Zodat ik aan tafel kom bij boeiende, interessante partijen bij wie ik kan doen wat ik het liefste en beste doe.

Met dit als resultaat: “Het verhaal dat Gerrit heeft geschreven is een geschenk voor het leven en neem ik mee mijn kist in. Ik voel mij op zoveel onverwachte lagen gezien en aangeraakt, dat het niet in één keer te behappen is.”

Mail me op gerritstreekstra@gmail.nl  

Kijk voor info op Ontvang een persoonlijk, creatief zelfportret – Gerrit Streekstra

Of bel me gewoon: 06 108 35 414.

 

Met een welgemeende groet.

Gerrit Streekstra