Blog

Inloopspreekuur op 12, 19 en 26 februari 2021

Gerrit Streekstra

Online inloopspreekuur.

 “Mooi hoe ik in een half uur inzichten én tips krijg over mijn impact als leider.”

“Hier had ik meer aan dan aan twee dagen training over persoonlijk leiderschap.”

“Jij vraagt en zegt dingen die ik denk.” 

( een aantal reacties op ‘een half uur met Gerrit ‘)

 

Op vrijdag 12, 19 en 26 februari geef ik weer een gratis online inloopspreekuur van 9 tot 12 voor inspirerende leiders die willen groeien in hun potentieel. In een half uur komen we tot de kern van het dilemma waar jij tegenaan loopt en krijg je inzicht in een verborgen kwaliteit.

Geef je op voor een gratis sessie op: https://gerritstreekstra.nl/gratis-sessie/

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-02-10T13:40:34+01:00
Ga naar de bovenkant