Blog

Stap uit je eigen schaduw en ontdek je verborgen kwaliteiten.

Gerrit Streekstra

Stap uit je eigen schaduw en ontdek je verborgen kwaliteiten.

 “Ik heb al veel geprobeerd in het zoeken van mijn richting. Door te werken

 met Gerrit heb ik ontdekt waar ik voor sta en hoe ik dat vorm kan geven.”

 

“Hij ziet wat ik denk en voel, zaken die ik zelf heb weggedrukt.”

 

Herken je dit?

Je functioneert prima in je werk, maar haalt daar écht geen voldoening uit.

Je voelt dat er veel meer in je zit dan er uit komt.

Je wilt werkelijk iets betekenen in de wereld en daarvoor alles uit jezelf halen.

Je piekert, je hebt dit al eerder geprobeerd op te lossen, je twijfelt of je hier ooit uitkomt, je voelt je onzeker en kwetsbaar.

Je bent het écht zat nu.

Je bent niet iemand die zomaar hulp zoekt.

 

Wat brengt het je?

We maken samen een plan met concrete doelen die we gaan halen. In een project van drie maanden begeleid ik je intensief als coach, trainer en trainingsacteur. Daarin zien we elkaar live, hebben we online contact. Je hebt ook tussendoor mijn aandacht. Ik schrijf je regelmatig, met als resultaat een tastbaar leerboek, ook voor later.

We maken een presentatie waarin jij je cruciale verborgen kwaliteit toont die jou betekenis geeft en succesvol maakt. Ik begeleid je regisseur en als expert op het gebied van presenteren. We vinden een vorm die het beste bij jou past.

We zorgen voor de vertaalslag naar jouw leven en werk. Voor mij is het heel belangrijk dat je niet alleen met een set inzichten en tools naar huis gaat, maar deze werkelijk hebt ingebed in je dagelijkse leven.

 

Met wie dan? 

Sinds 25 jaar begeleid ik mensen in persoonlijk leiderschap en sinds 10 jaar werk ik op Nyenrode business universiteit. Ik combineer mijn creativiteit en met mijn ervaring in het ervarend leren met het bedrijfsleven en mijn kennis over leiderschap. Praktische opdrachten gaan hand in hand met tools over communicatie en leiderschap.

Ik word gelukkig als ik zie dat iemand zijn of haar bestemming vindt in verborgen kwaliteiten. Zij blijken vaak cruciaal in persoonlijke groei en in het succes als professional of leider in een organisatie.

 

“Als je liever aan de oppervlakte blijft, bel Gerrit niet. Wel als je graag met de essentie  werkt, met iemand die zichzelf inzet, die ook zijn eigen levenservaring inbrengt.  Wat levert het op? Duurzame verandering. Werkelijke transformatie.”

 

Je investering.

Eens in de twee weken hebben wij een live meeting van anderhalf á 2 uur.

In de week daartussen hebben we een call van 30 à 45 minuten.

Ik schrijf je een aantal keren per week met extra inzichten over jou en een scala aan achtergrondinformatie die op jou toegesneden is.

We maken in een dag de presentatie af en tonen dat live of online. We maken een concreet plan om de vertaalslag naar de praktijk succesvol te maken.

Deze complete reis, inclusief materialen die ik aandraag én het werken in mijn werkruimte, vraagt een investering van € 5000, exclusief BTW.

 

Te duur / veel geld?

Ik hoor soms dat mensen het te duur veel geld vinden. Dat hoor ik vooral vooraf, omdat achteraf mijn klanten ervaren dat ze iets in handen hebben waar ze hun leven lang plezier aan beleven. Dat is een innerlijke kracht die ze niet kenden of kwijt waren en die van grote betekenis is voor hun verdere leven. En mijn motto is: beter intens en écht goed dan een paar keer half en gefrustreerd raken over iets dat goedkoper was maar ook niks opleverde.

En uiteraard kan je dit in een aantal termijnen betalen, geen probleem.  Neem contact met me op voor een gratis eerste gesprek, waar je sowieso van mij een inzicht krijgt in wat ik in je zie als verborgen kracht!

Met een groet.

Gerrit Streekstra

www.gerritstreekstra.nl

info@gerritstreekstra.nl

M: 06 108 35 414

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-02-28T14:04:09+01:00
Ga naar de bovenkant