Blog

Masterclass ‘de bevlogen leider’ 26 februari 2021

Gerrit Streekstra

Masterclass  ‘in 8 concrete stappen naar bezield leiderschap

 “Gerrit snapt echt waar het over gaat.”

“Hij kan praktijk en diepgang als geen ander verbinden”

“Mooi hoe ik in inzichten én tips krijg over mijn impact als leider.”

Op 26 februari van 16-17 uur geef ik weer mijn masterclass over hoe jij als  leider omgaat met het dilemma tussen je innerlijke drijfveren en je gedrag als leider. Hoe combineer je dat? In een levensecht voorbeeld laat ik je zien hoe dat kan. Geef je op via info@gerritstreekstra.nl en je krijgt niet alleen een uitnodiging, maar ook het bijpassende e-book achteraf. En ik geef 5 gratis sessies weg ( het moet niet gekker worden )

Graag tot vrijdag! www.gerritstreekstra.nl 

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-02-22T18:06:12+01:00
Ga naar de bovenkant