Blog

Masterclass 19 en 26 februari 2021

Masterclass  ‘hoe achter jouw dilemma een verborgen talent ligt.’

 “Mooi hoe ik in een half uur inzichten én tips krijg over mijn impact als leider.”

“Hier had ik meer aan dan aan twee dagen training over persoonlijk leiderschap.”

“Jij vraagt en zegt dingen die ik denk.”

( een aantal reacties op ‘een half uur met Gerrit ‘)

 

Je bent een bevlogen leider die samen met je mensen een prachtig resultaat neer wilt zetten. Je hebt een krachtig visie en een berg met ideeën. En soms loop je tegen ene muur, krijg je de boel niet mee, lopen je achter op je doelstellingen. Je hebt het altijd op een bepaalde manier gedaan en nu loop je vast. WAT NU? Geen nood, hulp is onderweg. Jij mag je dilemma live inbrengen en ik ga samen met jou aan de slag. De rest van de groep kijkt mee en zal in een veilige omgeving mee helpen.

Op vrijdag 19 en vrijdag 26 februari geef ik van 16-17 uur deze Masterclass waar jij als leider inzichten en tips krijgt om je potentieel en impact te vergoten. Geef je op via info@gerritstreekstra.nl en ik stuur je de uitnodiging. In die Masterclass geef ik ook 5 gratis sessies weg.

Be there!

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-02-11T09:30:13+01:00
Ga naar de bovenkant