Blog

Een schitterend portret over jou

Een schitterend portret over……jou.

“Het was spot on! Ik ben zo blij dat je dit voor mij hebt gedaan. Het raakt me diep.

En ik ga meteen aan de slag met de dingen die je mijn zo intens en creatief toonde”

 

Goedendag Parelvissers!

Tegelijk met het oprichten van deze groep ben ik een pilot gestart om voor mensen portretten te maken. De mensen met wie ik dit heb gedaan geven mij de moed om het ook bij jullie te lanceren.

Hoe werkt het?

Ik spreek met je af in levende lijve. In die tijd worden er als het ware bestanden van jou naar mij gedownload. Anders kan ik het niet beschrijven. Daarna trek ik mij terug om een prachtige, liefdevolle confrontatie voor je  te maken! Ik begin een dagboek, ik speel jou, ik neem filmpjes op, ik maak een lied, ik dans, ik zing, schreeuw, fluister, ik donder zes Haiku’s op het papier, ik wandel er nog eens over, ik huil om je, ik lach me kapot, ik wordt boos en bang, ik schrijf een sprookje…

Kortom: ik dool een paar dagen nogal intensief rond in jouw systeem en stuur het je op als ik klaar ben.

Wat levert je dat op?

Een portret uit het hart en de ziel die je andere informatie verschaft dan een standaard training op coaching.

Een scherpe blik op je grootste verborgen kracht.

Een blijvend document met een aantal opdrachten voor de toekomst.

Je investering.

Voor deze kosteloze pilot vraag ik je twee dingen. In de 1e plaats een review over hoe jij het hebt ervaren in de vorm van een testimonial. En in de 2e plaats vraag ik je of jij mensen zijn voor wie dit een toegevoegde waarde heeft. En als je dat nu al weet, schroom niet wat mij betreft…

Geef je op voor mijn pilot en ervaar het zelf…

info@gerritstreekstra.nl

www.gerritstreekstra.nl

06 108 35 414.

 

Met een groet,                                                          Gerrit Streekstra.

 

 

 

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-04-26T13:48:47+02:00
Ga naar de bovenkant