Blog

Dagboek van een eenzame leider: 19 januari 2021

19 januari 2021.

“In een half uur heb ik meer geleerd dan in die tweedaagse training over het vergroten van mijn impact.”

Een quote uit de vorige werkweek van iemand die zijn leerdoel bij mij inbracht en waar we een half uur knetterhard aan gingen werken.
Ik ben altijd superblij als ik mensen in zo’n korte tijd de helpende hand kan bieden. Beetje jammer dat die 2-daagse training dan 800
euro kost, een halfuur tarief dat ik nog lang niet uit mijn strot krijg….

Enfin, wat kun je volgens deze CFO verwachten als je mijn 30 minuten sessies invliegt?

* een snelle introductie waarin in een paar vragen tot de kern gekomen wordt
* een oefening die precies op de zere plek duwt
* een trainer die ook trainingsacteur en coach is en dat soepel afwisselt
* een diepere laag die met humor en gemak aangeboord wordt
* een aantal tips die je in de praktijk in kunt zetten

Dát is waar ik precies voor sta.

Wil jij ook ervaren wat zo’n half uur met je doet?
Meld je aan voor een sessie op info@gerritstreekstra.nl

Graag tot snel!

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-01-19T17:02:45+01:00
Ga naar de bovenkant