Blog

Dag van de Verborgen Parels

Het levende Zelfportret.  18 september: Verborgen Parel dag in een klein theater in Utrecht

“Mocht je behoefte hebben om het onzichtbare meer in het licht te krijgen, dan kan  Gerrit hierbij van grote waarde zijn. Erik Kuperus, trainer, acteur, coach en dagvoorzitter.

Ik sta met jou in het midden van de ruimte. Daaromheen zitten bekenden die je mocht uitnodigen. Dat hoeft niet. Het mag. Het kunnen vrienden, collega’s of het kan familie van je zijn. Ik interview je en sla alle informatie die ik van je heb gekregen in mij op. Je lach, je traan, je innerlijke stemmen, je angst, je verzet, je verborgen talenten. Als een detective zoek ik, vind ik en sla ik alles op in mijn lijf, mijn hart en mijn brein.

Daarna geef ik een presentatie. Het is een portret van je zichtbare en onzichtbare delen, je Verborgen Parels. Ik dans, ik zing, ik verzin ter plekke een gedicht, ik hou een monoloog. 

“Het is alsof ik een landkaart heb meegekregen die ik dacht te kennen, maar waarop ineens verlaten plekken prachtig oplichten die ik wil ontdekken. Mijn koers zie ik helder voor me. Gerrit tilt mensen naar een hoger plan”  Afke Bohle,  massagetherapeut

Tot slot kijken we vooruit. Een jaar, een week, tien jaar, waarin we vooruit spoelen. Wat wij zien is een toekomstbeeld, een herschikking van de eigenschappen, een verschuivend perspectief. Een nieuwe mogelijkheid.

“Waar het eerst buiten stormde en ik de ramen had afgetimmerd, is de storm gaan liggen en ben ik de planken voor mijn raam aan het weghalen. Ik heb ontdekt waar bij mij de emoties zitten. Wat dat betreft ben je een echte parelzoeker!”   Elisa Ostet, Program Manager Executive MBA at Nyenrode Business University

Voor € 250 ben je er de hele dag bij. Er is beperkt plek, want ik doe 4 mensen per dag. Geef je op via mail of telefoon!

gerritstreekstra@gmail.com                                                   M: 06 108 35 414                                                            

www.gerritstreekstra.nl

Dit ga ik delen!

Andere blogs

Ebook

In dit e-book geef ik je drie simpele voorbeelden om regie te nemen in je dagelijkse werk waar je meteen mee aan de slag kunt. Het zijn hele praktische tools die zich de laatste 25 jaar in mijn praktijk hebben bewezen.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

Leiderschapsberichten

Je ontvangt iedere week een blog van mijn hand waarin ik inzichten en tips geef over hoe jij krachtiger als leider kunt worden.

Dit formulier vraagt om je naam en mailadres om contact te kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacyverklaring vind je terug hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.

2021-07-21T11:55:50+02:00
Ga naar de bovenkant